Åbningstider

Kære Alle!

Den totale nedlukning i foråret grundet COVID-19 og det seneste udbrud med deraf-følgende aflysninger af aktiviteter på ubestemt tid, har desværre medført, at jeg har været tvunget til at indlevere min opsigelse af forpagtningen af Café Ludus.

Kontrakten udløber d. 31/12-2020

Afhængig af aktivitetsniveauet kan det være nødvendigt at lukke ned på et tidligere tidspunkt. Vi vil holde jer opdateret herom.

Som en konsekvens af ovenstående har jeg været nødsaget til at opsige de første to af mine fire medarbejdere med sidste arbejdsdag d. 31/10-2020. Det er Rie og Lone (Flex-jobber), som vi skal sige farvel til i første omgang.

Mine medarbejdere og jeg vil selvfølgelig gerne afholde en afskedsreception inden den endelige nedlukning. Vi melder ud med den endelige dato, når den foreligger.

Og så lige lidt praktisk - der vil forekomme situationer i løbet af de kommende 3 måneder, hvor visse varer vil være udsolgte, da vi vil nedbringe vores varelager så meget som muligt.

Jeg har sat rigtig meget pris på vores samarbejde med jer og er uendelig ked af jeg må tage dette skridt, men jeg må desværre være realistisk omkring tingenes tilstand.

/Charlotte 

Åbningstider

Mandag - kl. 16.00 til kl. 20.00

Tirsdag - kl. 16.00 til kl. 20.00

Onsdag - LUKKET (medmindre der er aftalte arrangementer)

Torsdag - kl. 16.00 til kl. 20.00

Fredag - LUKKET (medmindre der er aftalte arrangementer)

Lørdag - Åbningstiden varierer afhængig af annoncerede aktiviteter i Helsingør Idrætspark *

Søndag - Åbningstiden varierer afhængig af annoncerede aktiviteter i Helsingør Idrætspark *

*: Den aktuelle weekends åbningstid vil være oplyst på Café Ludus' Facebook-side.

--------

Husk vi altid er friske på et arrangement (møder, konferencer, kurser, brylluper, konfirmationer, barnedåb, fødselsdag, julefrokoster, påskefrokoster, afslutninger m.m.) i - og udenfor Café Ludus. 

Kontakt os på 9391 3006, cvv@cafe-ludus.dk eller kom forbi caféen, så kan vi i fællesskab finde den rigtige løsning til jer.